Garsoniera Renovata Iulius Mall

€ 37,000 
ID Oferta: 1600
Actualizat la: 8 Decembrie 2023, Numar de afisari: 390

YouPro.ro va ofera spre vanzare garsoniera in apropiere de Iulius Mall (10 minute pe jos), in zona Calea Aradului, lângă Piata Verde.
Apartamentul e renovat recent, in Decembrie- Ianuarie: instalație electrică nouă, instalații de apa calda și rece, canalizare, WC incastrat. Am folost gresie si faianță de la Ceramiche Mariner, parchet de la Raveli.
Materialele folosite sunt de cea mai înaltă calitate și renovarea a durat aproximativ două luni, fiind foarte atenti la detalii.Blocul este unul foarte solid, cu placa de beton de aproximativ 40-50cm. Blocul are acoperisul hidroizolat și izolat termic, in apartament e cald chiar și cu incalzirea oprita (incalzirea e de la Colterm). Mai necesita izolare exterioară și renovare casa scării (sperăm să intre pe finanțare municipală).Apartamentul este situat la etajul 4 din 4. Vecinii sunt in general persoane tinere fara copii si persoane in vârstă, bloc liniștit.Fiind in perioada de încălzire, nu s-a putut schimba Caloriferul și țevile inutile care aparțin de sistemul de încălzire centralizat.Bucătăria are instalație de gaz și există un aragaz cu cuptor, instalațiile sunt schimbate și mai trebuie doar mobilată după gustul noului proprietar.Apartamentul se poate mobila in diverse moduri, in funcție de gusturi, culorile alese la renovare fiind tonuri de gri superbe, care se pot asorta cu orice paleta de culori pentru mobilier. Pretul solicitat de proprietar este de 37.000 de euro negociabil.

Localitate: Timisoara
Zona: Aradului
Reper: Iulius Mall
Numar Camere: 1
Suprafata utila: 22 mp
Compartimentare: semidecomandat
Confort: 2
Etaj: 4/4
Numar Bucatarii: 1
An Constructie: 1980

Localizare

Oferte similare

Garsoniera Iulius Mall

1 1 15 m2
28.000EUR

Solicita detalii